Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Het Rotterdamse Inkoopseminar 2017

2 februari 2017
Location
Rotterdam

Beste {{heer/mevrouw}},

De minor Inkoopmanagement van Hogeschool Rotterdam organiseert op donderdag 2 februari 2017 het Rotterdamse Inkoopseminar 2017!

Het seminar is de inhoudelijke en uiteraard feestelijke afsluiting van de minor, speciaal voor gastdocenten, opdrachtgevers, samenwerkingspartners, alumni, studenten en geïnteresseerden uit het werkveld. Wij nodigen je graag uit voor dit event!

Thema: Ketensamenwerking & Big Data
Nieuwe kansen en mogelijkheden voor uw inkoopagenda

Programma
Gastsprekers zijn Marcel Noordhuis, partner van Rijnconsult Real Estate en Elliott Thijssen, partner van Significant en Inkopenvoor. Marcel vertelt hoe ketensamenwerking een reductie van 5-35% aan faalkosten in de bouw op kan leveren! Elliott zal laten zien hoe de wereld aan het veranderen is onder invloed van Big Data. Hoe zal de inkoopfunctie daar op inspelen? Dagvoorzitter voor deze middag is Marleen Baars, CPO van Stedin. Aansluitend is er een netwerkborrel. Bekijk hier het programma.

Aanmelding
Deelname is gratis. Bekijk alle informatie en meld je aan via de Inkoopseminar event-site.

Met vriendelijke groet,

Docententeam Minor Inkoopmanagement
Hogeschool Rotterdam

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link