Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Impact 3-D printing op de supply chain

1 december 2016
Location
Eindhoven

De ontwikkelingen van 3-d printing gaan momenteel razendsnel. We zijn er niet altijd mee bezig, maar deze ontwikkeling zal wereldwijd grote impact op supply chain management hebben. Hoe snel gaan deze ontwikkelingen?, wat kunnen de gevolgen zijn? en wat betekent het voor uw organisatie? Levert het wellicht ook kansen op?
Voor zijn doctoraal studie supply chain management onderzoekt Rob Martens hoe business leiders strategieen ontwikkelen om zich voor te bereiden op de grote verschuivingen die zullen ontstaan door 3-d printing.

Om het bewustzijn en inzicht in 3-d printing te vergroten organiseren wij op donderdag 1 december van 1500 uur tot 1700 uur in Eindhoven een bijeenkomst over dit thema, waarvoor wij u van harte uitnodigen. Rob Martens zal hier een presentatie geven, waar hij dieper ingaat op de ontwikkelingen, de mogelijke impact en de kansen van 3-d printing. Uiteraard kunt u hier ook met uw vragen terecht.
Meer informatie vindt u hier.

Programma:
15.00 uur: Ontvangst
15.30 uur: Presentatie: De impact van 3-d printing op uw supply chain
16.30 uur: Vragen & discussie
17.00 uur: start borrel
18.30 uur: sluiting

Locatie: Strijp-S Eindhoven. Strijp-S is goed bereikbaar met de auto, bus en trein

Toegang: gratis

Aanmelden via: [email protected]

Graag tot 1 december!

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link