Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Impact van maatschappelijke ontwikkelingen op inkoop en zorg

26 november 2013
Location
Utrecht

Voormalig staatssecretaris VWS en hoofd inkoop UMCU belichten ieder vanuit hun eigen perspectief hoe inkoop in een zorginstelling dient te anticiperen op de maatschappelijke ontwikkelingen in de zorg.

Mevrouw Veldhuijzen van Zanten was van 2010 tot 2012 staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in het kabinet Rutte I. Zij gaat in op hoe de gezondheidszorg zich de laatste jaren heeft ontwikkeld en welke ontwikkelingen zij in de toekomst voorziet. Verder komt aan de orde komt welke impact dit op zorginstellingen heeft en hoe zij op deze veranderingen zouden moeten acteren. Meer specifiek behandelt zij ook welke verantwoordelijkheid en toegevoegde waarde inkoop hierbij kan hebben.

De heer Schrijnemakers is hoofd inkoop van het Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMCU). Hij gaat in op de dagelijkse inkooppraktijk binnen een van de grootste publieke zorginstellingen van ons land en laat zien hoe actuele landelijke ontwikkelingen de inkoopfunctie beïnvloeden.

Programma:
17.30 uur Ontvangst met broodjes
18.30 uur Welkom door de voorzitter NEVI Kring Noordwest, Marleen Baars en de voorzitter NEVI Zorg, Hans Bax
18.50 uur Marlies Veldhuijzen van Zanten: ‘Maatschappelijke ontwikkelingen in de gezondheidzorg’
19.45 uur Paul Schrijnemakers: ‘Inkoop in een academisch ziekenhuis’.
20.30 uur Netwerkborrel

Locatie: UMCU te Utrecht

Aanmelden via: https://www.nevi.nl/events/nevi-kringbijeenkomsten?onid=101488

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link