Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Informatiebijeenkomst toetreden tot het Manifest MVI

24 augustus 2017

In opdracht van het ministerie van IenM wordt een landelijke bijeenkomst georganiseerd voor partijen die nog niet zijn toegetreden tot het Manifest MVI, maar die dat wel overwegen. Tijdens deze informatieve middag worden partijen op de hoogte gebracht over wat het ondertekenen inhoudt. Wat kan het de organisatie brengen? Hoe kom je tot die ondertekening en wat daarna?

Aan het woord komen ook inmiddels toegetreden partijen, die vertellen over welke kansen zij hebben benut maar ook welke worstelingen hebben zij hebben ervaren.

Doel
De dag is gericht op het uitwisselen van kennis en ervaringen.

Voor wie?
Inkopers, projectleiders, opdrachtgevers, beleidsambtenaren, wethouders die betrokken zijn bij milieu- en duurzaamheidsambities.

Locatie en tijd
Locatie: Utrecht
Tijd: 13.00 – 16.00 uur

Aanmelden
Deelname aan deze bijeenkomst is gratis. Aanmelden kan via een mail naar [email protected].

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link