Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

InfraTech Online 2021

12 januari 2021
Location

Samen met de programmapartners heeft InfraTech een inspirerend inhoudelijk programma samengesteld. Tijdens de vier dagen van InfraTech wordt u meegenomen op een digitale kennisreis. Op dag één zal het thema ‘verbinden’ centraal staan: wat hebben marktpartijen en opdrachtgevers nodig van elkaar om een stap voorwaarts te maken? Op dag twee kijken we naar de innovaties in de markt, op dag drie zal het implementeren en doen centraal staan en we sluiten af met actie: How do we Move Forward!

Elke ochtend zal er een opening zijn en aan het einde van de dag een afsluiting door de InfraTech moderator van die dag. Iedere dag kunt u een ochtend- en middagprogramma vol met inspirerende kennissessies volgen en tijdens de lunch kan er genetwerkt worden. Op 13 januari zal de Innovatieprijs 2021 worden uitgereikt.

Thema’s

De kennissessies zijn ingedeeld in vijf thema’s:

• Digitale Infrastructuur

• Human Capital

• Klimaat & Verduurzaming

• Mobiliteit & Logistiek

• Vervanging & Renovatie

Na registratie voor het gehele evenement dient u zich in te schrijven voor de kennissessies. Dat kan hier.

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres