Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Inkoopcongres "In2ProGress"

12 mei 2022
Location
Haarlem

Het eerste congres van In2Talent in het Provinciehuis in Haarlem op 12 mei 2022. Kom je ook?

Het congres staat in het teken van “In2ProGress, Vooruitgang boeken door stil te staan”. Wij geloven er namelijk in dat je alleen vooruitgang kunt boeken als je ook stilstaat bij waar je bent en waar je heen wilt gaan. Door stil te staan bij het gedrag dat je inzet op je werk en privéleven, kun je hierin bewuste keuzes maken.

In2ProGress richt zich niet alleen op het opdoen van vakinhoudelijke kennis, maar ook op persoonlijke ontwikkeling. De middag zal starten met een gezamenlijke lunch, gevolgd door een plenaire sessie gegeven door Loek Peters (bekend van o.a. Penoza en Expeditie Robinson). Aansluitend volgen er twee workshop rondes.

Zo zal Provincie Noord-Holland samen met jou op zoek gaan naar de rol van ethiek binnen inkoop tijdens de workshop “Ethisch inkopen”. Dienst Testen kijkt terug naar de (on)mogelijkheden van inkopen tijdens een wereldwijde crisis. En dan is er ook een workshop “Mindfulness” door Volbewust. Tijdens de workshop maken deelnemers op een frisse en toegankelijke wijze kennis met dit thema.

Het volledige programma en de aanmeldpagina is te vinden op https://in2talent.nl/in2progress. 

Wij hopen je snel te zien!

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link