Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Inkoopsymposium: Circulaire Economie

31 januari 2017
Location
Den Haag

Inkoop wordt gezien als aanjager van de circulaire economie. Dit onderwerp staat centraal tijdens het Inkoopsymposium Circulaire Economie; Werk voor de ondernemende inkoper, dat De Haagse Hogeschool (opleiding Facility Management) samen met diverse partners organiseert op dinsdag 31 januari 2017.

Er leiden vele wegen naar een circulaire economie. De vraag is, welke richting gaan we uit en welke stappen nemen we daarin. Tijdens het symposium laten we een aantal circulaire mogelijkheden voor de ondernemende inkoper zien. Is het inkopen van gebruik één van de opties en wat kun je daar dan mee? En hoe reageer je daar als marktpartij op? Circulaire inkopers en aanbieders presenteren hun ideeën. Daarnaast strijden een aantal studenten tijdens dit event om de Purchase Innovation Award 2017. Er is uitgebreid gelegenheid om met elkaar in discussie te gaan.

Inkopers, bestuurders en beleidsmedewerkers uit bedrijfsleven en publieke sector, ondernemers, studenten en alumni van binnen en buiten het FM werkveld zijn van harte welkom op dit gratis symposium. We hopen op een inspirerende middag met veel interactie en interessante discussies.

U kunt zich hier aanmelden. Wacht niet te lang, want vol=vol!

Netwerken
Tijdens het symposium is ruim gelegenheid om kennis te delen en te netwerken met bekende en onbekende deelnemers uit het werkveld. Vergeet uw visitekaartjes niet!

Voor informatie mailen [email protected]. Of bellen 06-53353080 Carolyne Zevenhuizen, evenementen coördinatie.

Graag tot dinsdag 31 januari 2017!

Programma
Vanaf 13.15 uur: Ontvangst, inloop Auditorium.

14.00 uur:

  • Welkom dagvoorzitter Jan-Pieter Papenhuijzen, Significant
  • Blue Economie, toekomstbeeld van de circulaire economie door Alexander Prinsen, wereldreiziger, auteur en Zero Waste consultant.
  • Pay-for-lux, Lounge 2, de nieuwe vertrekhal op Schiphol als case door Thomas Leenders, manager Government Affairs Philips Lighting.
  • Hoe word je een ondernemende circulaire inkoper? door Bart Vos, hoogleraar Inkoopmanagement Universiteit van Tilburg.

15.15 uur:

  • Netwerkbreak en inventariseren stellingen voor debat bij posters van de HHS studenten van de minor Inkoopmanagement in het Atrium.

15.30 uur:

  • Pitches Purchase Innovation Award 2017 door studenten van de minor Inkoopmanagement. Zij pitchen hun ideeën over (circulair) inkoop van gebruik.
  • Circulaire inkoop, begin bij het goede voorbeeld. De gemeente Den Haag en New World Campus Den Haag hebben net de circulaire vloertegels van Interface aangeschaft. De gemeente kocht ze, bij New World Campus bleef Interface eigenaar. Roderick Conijn van Interface Nederland en Jos van de Bulk van de gemeente Den Haag leggen uit waarom.
  • Circulair inkopen en dan …? Hoe vertaal je binnen een grote organisatie beleid naar resultaten. Welke keuzes zijn er en hoe maak je gebruik van je marktpositie en innovatie? Presentatie met praktische voorbeelden door Bas van Kempen, manager NS Procurement.
  • Round-up en prijsuitreiking Purchase Innovation Award 2017 door Joris Wijsmuller, wethouder Stadsontwikkeling, Wonen, Duurzaamheid en Cultuur van de gemeente Den Haag.

16.45-17.30 uur:

  • Afronding, netwerkborrel en hapjes in het Atrium

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link