Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Inkopen 2.0: Een beter bedrijfsresultaat met meer aandacht voor de zachte kant van inkoop!

20 november 2017
Location
Eindhoven

Hoe kan inkoop een maximale bijdrage leveren aan de bedrijfsresultaten?  Er is altijd al veel aandacht geweest voor de ‘harde kant’ van inkoop, dat zich uit in beleidsplannen, category plannen, duurzaamheid, innovatie, inkoopmethodes en aanbestedingsprocedures. Toch blijkt dat deze specifieke aandacht niet altijd voldoende is. Inkopen 2.0 vraagt om het scheppen van een nieuwe situatie, met nieuwe partijen en werkwijzen. Hoe zit het daarbij met cultuur, houding en gedrag? Deze ‘zachte kant’ -gedrag dat gericht is op compliance en commitment- blijkt keihard nodig te zijn voor het bereiken supply chaines die als value enablers functioneren. Rabobank heeft dit proces reeds erkend en is volop in transformatie. Evaring inzichten en tips komen in deze sessie uitgebreid aan de orde.

Praktische informatie
Locatie: Philips Stadion, Eetcafé de Verlenging 
Datum: 20 november 2017

Programma:
17.30 – 18.00 – ontvangst met een hapje en een drankje
18.00 – 20.00 – presentaties en praktijk cases
20.00 tot ca 21.30 – netwerkborrel incl. walking dinner

Meer informatie lezen of aanmelden? Dat kan hier

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link