Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Inkopers op de golfbaan

15 september 2014
Location
Groesbeek

Op maandag 15 september 2014 gaat opnieuw het inkoopgolfevent “Inkopers op de golfbaan” van start. De locatie dit jaar is wederom “het Rijk van Nijmegen”, Postweg 17, 6561 AC Groesbeek, een prachtig gelegen heuvelachtige golfbaan met 45 holes.

Bent u als inkoopprofessional ook wel eens op zoek naar een mogelijkheid om op een informele manier met een collega in gesprek te gaan? Op maandag 15 september september kan dat realiteit worden want dan organiseert InQuest ism Marc Brugman en Hans Weusthof voor de 4e keer de Inkopers-Golfdag. Iedereen die een relatie heeft tot het vak ‘inkopen’ is van harte welkom.

Gebaseerd op de reacties en de ervaringen van 2013 hebben wij wederom de prachtige Golfbaan “Het Rijk van Nijmegen” bereid gevonden om ons te ontvangen. Deze baan kenmerkt zicht door 45 volwaardige holes in een schitterende omgeving. Oude bomenlanen, uitdagende waste area’s en verrassende blinde holes bepalen het karakter. Op de Groesbeekse baan wordt u met stevige hoogteverschillen uitgedaagd maar kunt u ook genieten van schitterende vergezichten tot ver in Duitsland. De Nijmeegse kant is prachtig, volgroeid en licht glooiend. De ruim 75 strategisch geplaatste bunkers vormen een sportieve uitdaging. Zowel in de baan als in het gezellige clubhuis van Het Rijk van Nijmegen worden Kwaliteit en Gastvriendelijkheid met een hoofdletter geschreven.

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan het inmiddels grootse inkoop-golf netwerk van Nederland. U kunt wederom kiezen uit:

  • het 18 holes golftoernooi
  • golfclinic/ par-3 event

U kunt zich tot uiterlijk maandag 25 augustus aanmelden (vol=vol). Daarna is deelname niet altijd meer mogelijk. ( Nb ook al kunt u nog niet golfen, dit is een unieke mogelijkheid om het spel te leren ontdekken)

Deelnamekosten: De deelnamekosten bedragen € 85,- Voor het golftoernooi geldt de inschrijving in volgorde van aanmelding (maximaal 72).

Aanmelding en Keuze activiteit: Bij uw aanmelding graag duidelijk uw KEUZE aangeven in het opmerkingenveld:

NB: Heeft u geen ervaring met Golf, juist dan is dit een uniek event om dit met uw collegea te ontdekken! ( verdeling ervaren, onervaren is 60/40)

Waarom dit jaar (opnieuw) deelnemen?
Dé business bijeenkomst voor iedereen met een relatie tot het vak ‘inkopen’
Voor alle inkopers uit de private als publieke sector, ervaren maar ook onervaren golfers.
Dé plaats om moderne inkopers op informele wijze te ontmoeten!
De binding van het golfspel levert altijd snel leuke contacten op. Je voelt je snel thuis!
Deelname alleen, maar ook met de hele inkoopafdeling of business collega’s.

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link