Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

InleenTafel, Kennisnetwerk voor InleenProfessionals

22 mei 2014
Location
Huizen

Via de InleenTafel brengt Labor Redimo professionals bij elkaar in kleine groepen om ervaringen te delen, te leren van elkaars aanpak en zo een bijdrage aan het Professionaliseren van Inleen in Nederland te leveren.

Bijeenkomsten van de InleenTafel worden vier keer per jaar georganiseerd.
Deelname aan de InleenTafel is uitsluitend voorbehouden aan professionals die zijn verbonden aan inlenende organisaties en hoofdzakelijk werkzaam in de disciplines HR, Inkoop of op het snijvlak van deze twee, bij inleendesks.

Deelnemers van de InleenTafel hebben toegang tot de gesloten netwerkgroep op LinkedIn en ontvangen 10% korting op de Opleidingen van Labor Redimo.

Deelname geschiedt op basis van een persoonlijke uitnodiging. Nieuwe deelnemers kunnen worden voorgedragen door deelnemers van InleenTafel.

Wil u uw interesse kenbaar maken om lid te worden van de InleenTafel? Vul dan het interesseformulier op onze site in.

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link