Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

InnovatieExpo 2021

8 april 2021

Op 8 april 2021 is het zover: dan komt hét innovatienetwerk van Nederland samen op de InnovatieExpo 2021! Ga op de online beursvloer van de InnovatieExpo in gesprek met meer dan 60 vernieuwende exposanten, zoals Ioniqa, Kaumera en Waterweg. Laat je inspireren bij een van de vele werksessies over onderwerpen als micromobiliteit, de kracht van sociale innovatie en water als circulaire bron voor duurzame energie. Doe mee met de Innovatiewandeling en Innovatieparade. En doe nieuwe ideeën op bij de keynote lezingen van innovatieve sprekers zoals Mariana Mazzucato, een van de meest invloedrijke economen ter wereld.

Ben je benieuwd welke innovaties wij in ons land in huis hebben op het gebied van energie, circulaire economie, water, voedsel, bouwen en mobiliteit? En wil je je creativiteit laten prikkelen en toonaangevende innovators, bewindspersonen en jong talent ontmoeten die jouw idee verder helpen? Meld je dan gratis aan voor de InnovatieExpo2021!

Verbinden. Versnellen. Versterken.

Nederland werkt aan maatschappelijke uitdagingen op het gebied van energie, circulaire economie, water, voedsel, bouwen en mobiliteit. Hiervoor zijn grote en kleine oplossingen nodig. Om ervoor te zorgen dat onze economie zich ontwikkelt en ons land leefbaar blijft, is het zaak dat we doorpakken. Het is tijd om de innovaties die we hebben groots in te zetten. Op de InnovatieExpo 2021 zie je wat ons land allemaal in huis heeft, wordt jouw creativiteit geprikkeld en ontmoet je toonaangevende spelers die jouw idee verder helpen.

Als je je in wilt schrijven voor dit evenement dien je je te registreren voor de vooraanmelding via de nieuwsbrief van InnovatieExpo 2021.

 

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link