Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Inschrijven op Aanbestedingen

11 november 2015
Location
Den Haag

U doorloopt het inschrijfproces van een aanbesteding. Specifiek voor u op maat. Inclusief verbeterpunten en de juiste vertaalslag waarmee u een hogere scoringskans realiseert.

U heeft ervaring met het inschrijven op aanbestedingen en wilt een professionaliseringsslag maken binnen uw organisatie en/of aanbestedingsteam. Of u wilt als organisatie de overheid als klant en heeft behoefte aan een goede voorbereiding.

De nieuwe aanbestedingswet van 1 april 2013 (samen met de Gids Proportionaliteit en de Commissie van Aanbestedingsexperts en TenderNed) biedt goede kansen op overheidsopdrachten. En met de komst van de nieuwe Europese Richtlijn in 2015 wordt het nog belangrijker om de juiste kennis van zaken te hebben.

Het inschrijven op aanbestedingen is geen sinecure. Het vergt tijd, aandacht en oog voor elk detail. In deze training verdiepen wij op pragmatische wijze in de theorie en zorgen ook voor duidelijke, voor u herkenbare, praktijkcases. Zodat u het geleerde direct in de praktijk kunt brengen en draagvlak realiseert binnen uw eigen organisatie.

Voorafgaand aan onze training inventariseren wij uw specifieke wensen om in de training met voor u herkenbare voorbeelden te werken en te zorgen dat de training aan uw verwachtingen voldoet.

Resultaat:

 • U bent op de hoogte van de rechten en plichten met betrekking tot het inschrijven op (Europese) aanbestedingen conform de huidige wetgeving.
 • U bent in staat om dit goed te vertalen naar uw eigen organisatie.
 • U kunt een goede (strategische) afweging maken of u wel of niet kunt inschrijven.
 • U weet op welke wijze het inschrijfproces moet worden doorlopen en hoe u de juiste vertaalslag kunt maken van de aanbestedingsdocumenten naar uw organisatie en vice versa.

In een dag nemen wij de theorie van aanbesteden en het inschrijfproces met u door. We doorlopen de voorbereiding, uitvoering en de nazorg van het aanbestedingstraject. De volgende onderwerpen komen o.a. aan bod:

Te behandelen onderwerpen:

 • Wet-en regelgeving op Nationaal en Europees niveau
 • De verschillende aanbestedingsprocedures
 • Ontwikkelingen in de wetgeving en jurisprudentie
 • Selectie- en gunningcriteria
 • Het inschrijfproces
 • Bepalen van de haalbaarheid
 • Opstellen van kritische vragen
 • Schrijven van (bijvoorbeeld) plan van aanpak
 • Acteren tijdens de voorlopige gunningsfase

Deze training is ook uitermate geschikt als in company training. Na het volgen van deze training kunt u ervoor kiezen om de training “Commissie van Aanbestedingsexperts” te volgen, hiermee realiseert u een verdieping op de door u opgedane kennis . Onze trainers helpen u graag  met het juiste advies voor een vervolgtraining.

Praktische informatie:

Duur: 09.00 tot 16.30 uur (inclusief lichte lunch)

Kosten: € 695,- excl. BTW per deelnemer

Locatie: Den Haag

Aanmelden: [email protected] of www.werkenmettenderned.nl

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link