Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Inspiratiesessie - Dirigeer je directie

28 oktober 2022

We hebben er allemaal mee te maken: directie. Oké, in sommige gevallen ben je het natuurlijk zelf, maar de meeste tenderaars werken in een bedrijf waarin ze niet zelf alle knopen kunnen doorhakken. En het laatste wat je wilt dat er gebeurt is dat je last minute nog allemaal tegenwerkingen krijgt en je een groot deel van de prijs én je plan weer moet aanpassen!

In deze inspiratiesessie vertellen we daarom meer over strategische communicatie met de directie: welke middelen en kanalen zet je in? En wat willen zij nou meestal horen? Ook gaan we in op de tenderplanning: wanneer haak je de directie aan? In deze interactieve sessies komen onze tips – maar ook die van collega tenderaars – ter sprake, zodat je de volgende tender van begin tot eind de controle houdt!

Dirigeer je directie (28 okt)

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link