Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Inspiratiesessie - Dragons Ten(der) (gratis webinar)

20 mei 2022

Kennen jullie het programma Dragons Den nog, waar ondernemers hun bedrijfsplan presenteren om investeerders bereid te krijgen hen te helpen? Wij hebben het gevoel dat het pitchen – ofwel het verkopen – van je plan ook vaak nodig is binnen de aanbestedingswereld.

Dit kan intern zijn: hoe zorg je dat er draagvlak is voor alle beloftes die je wilt opschrijven? Maar ook extern: het komt nog al eens voor dat er nog een presentatie, interview of verificatieronde is na het indienen van je plan bij de Opdrachtgever.

We gaan in deze inspiratiesessie met bruikbare voorbeelden aantonen hoe je een overtuigende presentatie neer kan zetten.

Dragons Ten(der) (20 mei)

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link