Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Masterclass succesvol samenwerken

4 oktober 2016
Location
Amersfoort

Als inkoper weet je als geen ander hoe de leveranciersmarkt in elkaar zit en hoe je een programma van eisen en wensen opstelt. Onderhandelen zit in je bloed en een goede deal sluiten is het hoogste goed. Dit zijn jouw zogenaamde hard skills. Als inkoper werk je dagelijks samen met leden van het management team of directie, leveranciers en collega’s. Meestal gaat de samenwerking prima, andere keren merk je dat het leidt tot irritaties of misverstanden. Ook voel je dat je regelmatig te laat betrokken wordt bij inkooptrajecten. Dit levert negatieve energie op. Terwijl een goede samenwerking juist één van de belangrijkste factoren is die je effectiviteit en werkplezier bepaalt. Wil je inzicht krijgen in jouw interpersoonlijke vaardigheden en deze nog effectiever inzetten als inkoper ? Dan biedt deze Masterclass jou een prima gelegenheid om op een interactieve en openhartige wijze ervaringen met ervaren inkoopcollega’s te delen.

Aanmelden kan via [email protected], je ontvangt direct een bevestiging. Kijk op http://www.eqnc.nl/masterclass voor meer informatie of bel Joanna (06- 54 66 19 34) of Antoinette (06 – 49 11 33 53).

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link