Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Kennis sessie Best Value

25 augustus 2014
Location
Zuidlaren

Best Value Procurement (BVP), of in het Nederlands: “Prestatie-inkoop” is een inkoopmethodiek die is ontwikkeld in de Verenigde Staten door dr. Dean Kashiwagi. Inkopen op basis van BVP betekent dat de aanbestedende dienst op zoek is naar een expert die kwaliteit en meerwaarde levert. De aanbestedende dienst geeft daarbij een maximumprijs aan (de plafondprijs) die hij over heeft voor de kwaliteit.

Binnen de care sector (GGZ en V&V) is sinds eind 2011 Stichting Lentis met deze Inkoop methodiek actief aan het inkopen. De afgelopen 2½ jaar zijn er vijf aanbestedingen middels BVP uitgevoerd met verrassende resultaten. Hogere kwaliteit, betere service en ook nog eens lagere kosten. Gemiddeld 25% lager dan begroot.

De afdeling Inkoop levert op deze manier een significante bijdrage aan het realiseren van de doelstellingen en taakstellingen van de organisatie.

Dit heeft geleid tot het samenstellen van een Best Value kernteam binnen Stg. Lentis.

Om de opgedane kennis en ervaring te delen met andere (Zorg) instellingen gaat het Best value kernteam kennissessie organiseren.

De deelname aan deze sessie zijn gratis.

Voor het uitgebreide programma en om u aan te melden kunt u naar de website van de afdeling Inkoop van Lentis via onderstaande link:

http://www.lentis.nl/inkoop/best-value-binnen-lentis/

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link