Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Kennisevenement Dynamisch Aankoopsysteem

7 november 2017
Location
Utrecht

Sinds de ingang van de nieuwe aanbestedingswet is er veel aandacht geweest voor het Dynamisch Aankoopsysteem. Verschillende aanbestedende diensten hebben hun inhuur marktplaatsen omgezet naar dit nieuwe systeem. De ontwikkelingen sindsdien hebben echter ook vragen opgeleverd. Wordt het DAS ook sindsdien meer ingezet voor leveringen? Is het DAS voor inhuur rechtmatig? Hoe wordt het DAS in de praktijk ingericht en waar dient men in de organisatie rekening mee te houden?

Negometrix organiseert een kennisevenement rondom het Dynamisch Aankoopsysteem met ervaringen uit de markt, het juridische kader en mogelijkheden in het platform.

We nodigen u van harte uit om deel te nemen aan deze inspirerende middag op dinsdag 7 november.

Programma
De voorbereidingen zijn nog in volle gang en we zullen spoedig het programma bekendmaken. Zet de datum alvast in uw agenda en attendeer uw collega’s op dit evenement.

Kosten: Deelname is kosteloos en voorbehouden aan inkoopprofessionals
Datum: Dinsdag 7 november 2017
Tijd: 12:30 uur tot 16.00 uur, inclusief inlooplunch.
Locatie: Kantoor Negometrix, Rijnzathe 32 in Utrecht

Direct aanmelden? Dat kan via dit formulier.

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link