Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Kennisevent Maatschappelijk Verantwoord Inkopen

12 mei 2022

Maatschappelijk Verantwoord Inkopen (MVI) is een thema dat in elke aanbesteding terug komt. Inkopers krijgen de taak mee om naast het product, de dienst of het werk dat zij inkopen, ook te zorgen voor maatschappelijke waarde. Bijvoorbeeld in de zin van arbeidsparticipatie, duurzaamheid, circulariteit en diversiteit. De doelstellingen die de overheid op deze thema’s heeft worden elk jaar ambitieuzer.

Als inschrijver moet je dus kunnen bijdragen aan deze maatschappelijke doelen. Zij worden in het contract opgenomen en vaak ook als gunnings- of selectiecriterium. Een aanbesteding winnen zonder dat je oplossingen hebt op MVI-gebied is niet meer mogelijk.

Welke mogelijkheden zijn er om MVI doelstellingen in te vullen? Hoe kun je je als inschrijver voorbereiden op de eisen waar je mee geconfronteerd wordt? Welke best practices zijn er in diverse markten?

Tijdens dit event delen diverse sprekers van vooraanstaande organisaties hun ervaringen en voorzien de deelnemers van tips om winnend in te schrijven met MVI én inzichten in de eisen van de toekomst, zodat jouw organisatie voorbereid is op de toekomst.

Praktisch

  • Locatie: Nader te bepalen
  • Doelgroep: Bidmanagers, Tendermanagers, salesverantwoordelijken, commercieel verantwoordelijken; iedereen die zich binnen een organisatie bezighoudt met het binnenhalen en behouden van de overheid als klant. Elke branche.
  • Sprekers: binnenkort maken we de interessante sprekers bekend
  • Aantal deelnemers: maximaal 40

€ 195,00 excl btw voor niet-leden
€ 125,00 excl btw voor leden

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres