Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Kennissessie Circulair inkopen Den Haag

26 oktober 2017
Location
Den Haag

Circulair inkopen is een actueel item, maar voor veel aanbestedende diensten en marktpartijen nog een relatief nieuwe manier van inkopen. Er valt nog veel over circulair inkopen te ontdekken en over de manier hoe circulariteit kan worden geïntegreerd in inkooptrajecten. Maar wat is een Circulair Inkooptraject nu precies? Op welke manier kan circulair inkopen worden toegepast in inkooptrajecten en wat zijn daarbij de risico’s, uitdagingen en mogelijkheden? In deze kennissessie geven wij graag antwoord op deze vragen en zullen wij u van een uitgebreide uitleg voorzien en tevens handvatten bieden voor het opstellen van een circulair inkooptraject.

Programma
09.00 uur: Inloop met koffie
09.30 uur: Welkom en opening door Het NIC
09.45 uur: Circulair inkopen – Why, how and what?
10.30 uur: Pauze
11.00 uur: De aanbestedende dienst – Best Practice Circulair Inkopen
11.45 uur: De markt met gezien vanuit een inschrijver (meubilair leverancier)
12.30 uur: Lunch

De kennissessie Circulair inkopen van NIC Academy zal door prikkelende stellingen deels interactief zijn. Indien u specifieke onderwerpen graag behandeld wilt zien, schroom niet om deze door geven aan Robbert Hoogeveen of Maud van Vliet.

Resultaat voor u

  • Meer inzicht in circulair inkopen, de toepassing van circulair inkopen binnen (Europese) inkooptrajecten en de kansen en risico’s die dit met zich meebrengt;
  • Inzicht in hoe een inkoopadviseur/inkoper omgaat met de uitdagingen van circulair inkopen;
  • Inzicht in hoe de markt omgaat met circulaire inkooptrajecten en wat daarbij de uitdagingen en mogelijkheden zijn;
  • Na deze kennissessie hebben de deelnemers een concreet beeld van circulair inkopen met bijbehorende handvatten voor het inrichten van een circulair inkooptraject.

Plaats & Tijd
Datum: 26 oktober 2017
Locatie: Het NIC, Den Haag
Adres: Anna van Burenplein 41a, 2595 DA Den Haag
Tijd: 9.30 – 12:30 uur (Ontvangst vanaf 09.00 uur)

Gratis aanmelden 
U kunt zich hier aanmelden. De kennissessie is kosteloos.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over deze kennissessies? Bekijk dan de website of neem contact op met Robbert Hoogeveen via [email protected] / 06 – 51 51 65 55 of Maud van Vliet via [email protected] / 06 – 53 72 46 65.

 

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link