Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Kennissessie: Datagedreven inkopen sociaal domein

1 december 2021

Kort voor de zomer verscheen de Handreiking Datagedreven inkopen in het sociaal domein. Met steeds meer beschikbare data en steeds meer middelen om deze data te organiseren, zal datagedreven werken hoe dan ook een grotere rol gaan spelen bij het inkopen, ook in het sociaal domein. In dit webinar nemen we je mee in de handreiking, een praktijkcase en de lessons learned.

Over dit event

De werkgroep Datagedreven Inkopen van het programma Inkoop en Aanbesteden Sociaal Domein heeft een handreiking opgesteld over datagedreven inkopen in het sociaal domein. Deze biedt inzicht in de vraag waarom op deze manier inkopen behulpzaam kan zijn en hoe dit bij een gemeente geïmplementeerd kan worden. Met de handreiking worden gemeenten geholpen om concrete stappen te zetten in datagedreven werken om zo beter hun opdrachtgevende rol in het sociaal domein te vervullen.

Ook zijn er een aantal praktijkverhalen en tips opgenomen. Ideaal wanneer je de stap wilt maken naar datagedreven inkopen of dit verder wilt professionaliseren. Met dit webinar nemen we je daarin mee. Eerst bespreken we waarom datagedreven inkopen nodig, wenselijk of zinvol kan zijn. Daarna gaan we in op de activiteiten die moeten gebeuren om de gewenste situatie te bereiken en worden handvatten gegeven om de benodigde wijzigingen in de gemeentelijke organisatie vorm te geven. Om effectief met datagedreven inkopen aan de slag te gaan, worden een aantal stappen besproken, inclusief praktische voorbeelden en tips.

Deze livestream komt vanuit het Nevi House of Procurement in Zeist. Tijdens dit event kunnen de deelnemers meedoen aan een quiz.

Tijdens dit webinar komen de volgende onderwerpen aan bod

•    Sturen met data
•    Programma Inkoop en Aanbesteden Sociaal Domein
•    Aanbesteding sociaal domein

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link