Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Kennissessie: Inzichten uit de data van aanbesteden

29 juni 2021

Data en aanbesteden, wat kan je daar mee? In de afgelopen twee jaar zijn er twee onderzoeken uitgevoerd. Een onderzoek naar de effecten van de kwaliteit van een bestek en een tweede onderzoek naar meer dan 10.000 tenders in de Nederlandse markt. Wout Groeneveld, Senior Manager Commercial Operations bij Canon, neemt je graag mee in de verbanden tussen beide onderzoeken. Hij deelt interessante en verrassende inzichten die je mogelijk kunnen helpen in toekomstige trajecten.

Tijdens dit event komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Inzichten in wat de kwaliteit van bestek doet met uitkomst?
  • Hoe transparant zijn aanbestedende diensten over de uitkomsten van een tender?
  • Wat is de marktwerking in verschillende branches?
  • Wat zijn de meest voorkomende en zwaarst wegende gunningscriteria?
  • Inzicht over tenderadviesbureaus

Kennissessie
Nevi Publiek organiseert kennissessies in samenwerking met en bij toonaangevende organisaties in de publieke sector. Doel is leren van/ kennis maken met collega-organisaties waarbij ook de gastorganisatie leert leren van de deelnemers door met hen inhoudelijk aan de slag te gaan op een voor hen openstaand issue. In 2020 zijn er geen kennissessies geweest, (ook) daar schopte corona roet in het eten. Dit jaar zijn we wel van start, al is het online en dus in iets andere vorm want interactie is moeilijker.

De sessies zijn speciaal voor inkopers werkzaam in de publieke sector. Door deel te nemen aan deze gratis sessies maken Nevi-leden uit de publieke sector zichtbaar dat ze hun vak en verdere ontwikkeling serieus nemen en op deze manier bij blijven. Wanneer je minimaal 3 kennissessies in een jaar hebt bijgewoond ontvang je van Nevi aan het eind van het jaar automatisch jouw Update Certificaat.

 

Programma

 
10:55 uur Inloggen
11:00 uur Welkom en introductie
11:02 uur Presentatie door Wout Groeneveld, Senior Manager Commercial Operations bij Canon
12:00 uur Tijd voor vragen
12:15 uur Afsluiting

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link