Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Kennissessie NEVI Publiek @ Pels Rijcken

27 november 2018
Location
Den Haag

In 2018 worden er exclusief voor en door NEVI leden die in de publieke sector werkzaam zijn kennissessies georganiseerd. De sessies worden altijd met toonaangevende partijen uit de publieke sector zoals De Nederlandsche Bank, gemeente Rotterdam, UBR/HIS en Pels Rijcken georganiseerd.

De vierde kennissessie wordt georganiseerd op 27 november bij Pels Rijcken. Deelnemers zijn welkom in het fraaie kantoor uitkijkend op het Malieveld.

In de kennissessie staat recente jurisprudentie centraal. De sectie Aanbestedingsrecht binnen Pels Rijcken is met meer dan 20 advocaten veruit de grootste gespecialiseerde speler in Nederland. De sectie dekt inkoop op ieder gebied en is als geen ander bekend met publiek-publieke samenwerkingsvormen.

Het team heeft ook unieke ervaring in het opstellen en beoordelen van aanbestedingsdocumenten. Voor Design & Construct-, DBFM(O)- en PPS-contracten voor de grootste projecten in Nederland en voor grote ICT-projecten. Enkele voorbeelden: HSL, Tweede Coentunnel, A15, Maasvlakte-Vaanplein, Schiphol-Amsterdam-Almere en Kilometerprijs.

Met al deze kennis en ervaring praat Pels Rijcken je graag bij over de implicaties van de recente jurisprudentie op het inkopen en aanbesteden in jouw dagelijkse praktijk.

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

  • Recente jurisprudentie
  • Implicaties voor inkopen en aanbesteden in de publieke sector
  • Praktijkervaringen Pels Rijcken
  • Netwerken met vakgenoten

Programma:
13.00 Inloop koffie/thee
13.30 Welkom & introductie door dagvoorzitter
13.40 Korte update NEVI Publiek
13.50 Presentatie Pels Rijcken en discussie
14.50 Pauze
15.10 Presentatie Pels Rijcken en discussie
16.10 Netwerken/borrel
17.15 Einde

Voor deelname dien je NEVI lid te zijn en werkzaam te zijn in de publieke sector. Alle overige aanmeldingen zullen worden afgewezen.

Meer informatie over dit evenement en de kennissessies van NEVI vind je hier. Inschrijven kan hier.

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link