Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Kennissessie Publiek @ Nationale Politie

21 maart 2019
Location
Apeldoorn

Ook in 2019 worden er exclusief voor en door NEVI-leden die in de publieke sector werkzaam zijn kennissessies georganiseerd. De sessies worden altijd met toonaangevende partijen uit de publieke sector zoals De Nederlandsche Bank, gemeente Rotterdam, UBR/HIS en Pels Rijcken georganiseerd.

Kennissessie NEVI Publiek @ Nationale Politie
De eerste kennissessie van 2019 wordt georganiseerd op 11 april in het Atrium van de Politieacademie in Apeldoorn. Tijdens deze kennissessie krijg je een kijkje achter de schermen van de inkooporganisatie van de Nationale Politie. Het precieze onderwerp vind je hier binnenkort.

Voorlopig programma
13.00 – Inloop koffie/thee
13.30 – Welkom & introductie door dagvoorzitter
13.40 – Korte update NEVI Publiek
13.50 – Spreker 1
14.45 – Pauze
15.00 – Spreker 2
15.50 – Break out sessie
16.30 – Terugkoppeling en afronding door dagvoorzitter
16.45 – Netwerken/borrel
17.30 – Einde

Praktische informatie
In 2019 worden er exclusief voor en door NEVI-leden* die in de publieke sector werkzaam zijn kennissessies georganiseerd. De sessies worden altijd met toonaangevende partijen uit de publieke sector zoals De Nederlandsche Bank, gemeente Rotterdam, UBR/HIS en Pels Rijcken georganiseerd.

Doel van de sessies is om actuele thema’s en kennis te behandelen. Per sessie wordt één thema behandeld. In één dagdeel doe je rondom het thema kennis op van best practices van een van de organiserende organisaties, krijg je een kennisupdate van toonaangevende spreker en kun je sparren met vakgenoten over waar jezelf tegenaan loopt in jouw organisatie.

Door de kennissessies bij te wonen blijf je laagdrempelig en interactief op de hoogte van de ontwikkelingen in het publieke inkoopvakgebied. Elk kwartaal zal er een kennissessie Publiek georganiseerd worden. Wanneer je minimaal 3 kennissessie hebt bijgewoond kom je ook in aanmerking voor het Update certificaat. Daarmee kun je aantoonbaar maken dat je ontwikkeling in jouw vakgebied serieus neemt en jezelf continu up to date houdt.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden voor dit evenement

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link