Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Kickstart 2017

13 januari 2017
Location
Utrecht

Zet even snel een grote cirkel in je agenda op vrijdag 13 januari 2017: dan geeft Ben Tiggelaar een zeer bijzonder middagseminar: Kickstart 2017. Dit programma komt tot stand door een unieke samenwerking tussen DenkProducties, Nevi, Purspective en Nima.

Tiggelaar exclusief
Ben Tiggelaar geeft jaarlijks maar een zeer beperkt aantal ‘open seminars’, maar voor dit initiatief heeft hij zijn agenda vrijgemaakt! Op 13 januari geeft Ben je alle inzichten die je nodig hebt om in 2017 je ambities aan te scherpen en realiseren:

  • Co-operate: hoe werk je slimmer samen met anderen? (in dit blok komen ook de inzichten van Nobelprijswinnaars Oliver Hart en Bengt Holmström aan bod)
  • Lead: hoe pak je steviger leiding over jezelf en je team?
  • Act: hoe werk je vastberaden en gestructureerd aan je eigen doelen?

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link