Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Kring Noord: Social Return op Nivo!

19 juni 2019
Location
Leeuwarden

Maatschappelijk verantwoord ondernemen: hoe gaan aanbestedende diensten en de markt om met Social Return?

Na de succesvolle bijeenkomst eind november bij de Gemeente Groningen in samenwerking met Werk in Zicht organiseert NEVI Kring Noord een praktische bijeenkomst over Maatschappelijk Verantwoord ondernemen in Leeuwarden. Hoe gaan aanbestedende diensten en hoe gaat de markt om met Social Return?

De overheid stimuleert dat iedereen die moeite heeft deel te nemen aan het arbeidsproces de kans krijgt ervaring op te doen op de arbeidsmarkt. Daarom verlangt de publieke sector van haar leveranciers dat zij zich inzetten voor social return: het bieden van arbeidsplaatsen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hoe gaat dit in de praktijk en wat kun je ermee als inkoper?

Programma
15:30 uur – Inloop met koffie / thee

16:00 uur – Presentaties

17:00 uur – Afsluiting en Borrel

17:30 uur – Einde

NIVO Groep
NEVI Kring Noord is te gast bij de NIVO Groep. NIVO is opgericht in 1992 en heeft zich ontwikkeld van een schoonmaakbedrijf tot een vraaggestuurde facilitaire dienstverlener met een zeer breed pakket aan diensten. NIVO onderscheidt zicht door middel van een moderne en vooral duurzame kijk op facilitaire zaken van vandaag de dag. Geen ingewikkelde verhalen maar een transparante, platte organisatie met als motto: waar maken wat afgesproken is! Kijk voor meer informatie op de website www.nivogroep.nl

NEVI Kring Noord
NEVI Kring Noord is een ambitieuze, actieve en professionele netwerkorganisatie binnen de Nederlandse Vereniging voor Inkoopmanagement (NEVI). Met haar bijna 7000 landelijke leden, waarvan meer dan 700 in Noord Nederland, voegt de kring waarde toe aan de noordelijke economie door het delen van kennis en het in stand houden van een breed netwerk op het gebied van inkoop- en supply chain management. Waardevolle elementen zijn de samenwerkingen met onder andere de Hanzehogeschool, de Rijksuniversiteit Groningen, de zorg, de overheid en de private sector.

Op de website van de NEVI vindt je meer informatie over dit event en kun je je inschrijven.

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link