Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Leergang Aanbestedingsrecht voor juristen

9 september 2013
Location
Amsterdam

De leergang aanbestedingsrecht voor juristen geeft een volledig en actueel overzicht van alle juridische en praktische facetten van het aanbestedingsrecht. Naast een stevige theoretische basis, waarbij o.a. aandacht wordt geschonken aan de Europeesrechtelijke, civielrechtelijke en mededingingsrechtelijke aspecten van het aanbesteden, is er ook steeds voldoende aandacht voor vragen uit de praktijk. De juridische achtergrond en de invalshoek van de deelnemers is divers, en geeft een verdere verdieping aan de discussie met de docenten die overigens allen toonaangevend zijn op hun terrein. Ook de nieuwe aanbestedingswet wordt uitgebreid behandeld.

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link