Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

LEF Loont: Haags symposium voor inkoop en verkoop

8 januari 2019
Location
Den Haag

Dit symposium is bestemd voor inkopers en verkopers, die lef tonen en gaan voor het behalen van optimaal rendement. Naast inspirerende sprekers worden er afwisselende workshops georganiseerd door studenten. De middag wordt afgesloten met een borrel en netwerkevent waar jij jouw lef kan tonen.

Tijdens het evenement komt het volgende aan bod
Inkoop-en verkoopprocessen ontaarden vaak in tijdrovende papieren tijgers. De professionele ruimte raakt ondergesneeuwd door een doorgeschoten regel- en verantwoordingsdrang. Dit veroorzaakt risicomijdend gedrag en leidt tot een dwingelandij van traagheid. Het kan anders! Het is een kwestie van anders leren omgaan met onzekerheden en op een andere manier ondernemen. Vandaar dat Het Haagse symposium voor Inkoop en Verkoop op 8 januari 2019 het nieuwe jaar start met een bruisende middag voor inkopers en verkopers die gaan voor optimaal rendement. Lef durven te tonen, maar bovenal handvatten willen krijgen hoe te ondernemen in een wereld vol volatiliteit, ambiguïteit, complexiteit en onzekerheid. De middag wordt gevuld met sprekers als Martin van Staveren van bureau VSM, Mendeltje van Keulen en visuals van Sarah Rose van UBR/HIS maar ook met lessons learned en workshops door studenten voor inkopers en verkopers. We sluiten de middag af met een Netwerkevent en uiteraard een nieuwsjaarborrel.

Praktische informatie
Dit Inkoopsymposium is mede mogelijk door De Haagse Hogeschool, NEVI Kring Zuidwest, gemeente Den Haag, MKB Den Haag, Significant en de Stichting FM Alumni Den Haag. 

Klik hier voor meer informatie over dit evenement. Aanmelden kan via onderstaande link

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link