Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Marktontmoeting Enschede en Losser afvalloos in 2030

17 maart 2020
Location
Enschede

Haal eruit wat erin zit!
Draag bij aan Enschede en Losser afvalloos in 2030!

De gemeenten Enschede en Losser willen in 2030 afvalloze organisaties zijn. Het gaat om de bedrijfsgrondstoffen van de gemeentelijke panden. Kan uw idee, product of techniek daar bij helpen? Deze uitnodiging is voor iedereen!

De marktontmoeting biedt veel ruimte om te netwerken. Dat juichen we van harte toe. Samen weet u meer en kunt u meer. Met de marktontmoeting willen we ketensamenwerking stimuleren. Op de marktontmoeting is iedereen, van grondstofverwerker tot kennisinstituut en van grondstof inzamelaar tot student, van harte
welkom.

De eerste aanbesteding met SDG’s van Twente!
Een aantal duurzame ontwikkeldoelen (Sustainable Development Goals) van de Verenigde Naties worden door de gemeenten in deze aanbesteding toegepast om onze duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken. Het beleid van gemeenten Enschede en Losser op het gebied van bedrijfsgrondstoffen is leidend. Verder laten we ons verrassen door uw ideeën, producten of innoverende technieken. 

Naar aanleiding van de uitkomsten tijdens de marktontmoeting is er voor de gemeen ten ruimte om de ambities aan te scherpen. De aanbesteding wordt medio april openbaar gepubliceerd op Negometrix.

Locatie: Burgerzaal in het stadhuis, Langestraat 24, Enschede

Met de trein op 10 minuten loopafstand kunt u het Stadhuis gemakkelijk bereiken. Op station Enschede kunt u ook een OV-fiets huren. Parkeergarage Van Heek,
Van Heekplein te Enschede. Q-park Zuidmolen, Zuidmolenstraat 1 te Enschede. Het stadhuis ligt op 5 minuten loopafstand van de parkeergarages.

Inloop: 9:30 – 10:00
Event: 10:00 – 13:15

U meldt zich aan door op deze link te klikken. Doet u dit vóór 12 maart 2020.

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link