Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Masterclass Krachtig Teams Bouwen

30 juni 2017
Location
Houten
Hoe coach ik mijn team en het team zichzelf?
 
Functioneert uw team optimaal? Zijn er spanningen in het team? Is de werkdruk te hoog? Is er verschil van mening over teamdoelen of teamresultaten?
 
Er zijn veel verschillende oorzaken waarom het functioneren van een team moeizaam kan verlopen.Teamprestaties zijn erg afhankelijk van de omgeving of aansturing van het team, de samenwerking binnen het team, niet functionerende patronen of het niet benutte potentieel van de teamleden en de inbreng van de teamleden. Een goede “teamcoach” kan de ambitie van de organisatie juist verbinden met die van de medewerkers en daarmee een krachtige impuls geven aan de teamprestaties.
 
U wordt geacht de koers uit te zetten en bij te sturen, maar aan de andere kant verwacht men dat u kunt luisteren, ruimte biedt en niet te snel oordeelt of met oplossingen komt.
Leer in één dag beter om te gaan met deze verschillende rollen!
 
Schrijf u nu in voor de Masterclass Krachtig Teams Bouwen, ontwikkel coachend leiderschap en ontvang 2 boeken over teamcoaching ter waarde van € 57,94!
 
NB! Deelnemers ontvangen het boek van Joost Crasborn: Hoe coach ik mijn team en het team zichzelf? (€34,99) en het boek van Annemieke Figee en Leonie van Rijn: Groepsdruk: In 10 stappen naar succesvol teamgedrag (€22,95)

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link