Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Meat & Greet

23 november 2017
Location
Amsterdam

Wil jij ervaren hoe het is om bij ons te komen werken? Wil jij weten hoe het leven van een consultant er in de praktijk uit ziet? Proef de sfeer (en hamburgers) tijdens onze Meat & Greet!

AevesBenefit is marktleider in inkoopdienstverlening. Wij zijn het inkoopadviesbureau voor Advies, Werving & Selectie en Detachering. We bieden de mooiste opdrachten in de markt, aan talenten die gedreven en bevlogen zijn om bij onze opdrachtgevers het verschil te maken. We zijn een hecht en bruisend netwerk voor topprofessionals; mensen die koploper willen zijn in inkoop. En waar het óók draait om de fun-factor. Dat is wat ons drijft!

We nodigen je uit om samen met ons te proosten en om onze consultants aan de tand te voelen! Zij zijn aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Zij vertellen je wat het inhoudt om werkzaam te zijn als consultant.

Wanneer
Donderdag 23 november

Programma
17.00 uur: Ontvangst
18.00 uur: Het leven als consultant
18:30 uur: Borrel met heerlijke hamburger

Locatie
AevesBenefit
Hogehilweg 3
1101 CA Amsterdam.

Aanmelden
Aanmelden kan via [email protected]

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link