Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Meervoudig onderhandse aanbestedingen

24 april 2014
Location
Utrecht

Bij de meest gehanteerde aanbestedingsprocedure in Nederland, de meervourid onderhandse aanbesteding, dienen aannemers/leveranciers uitgenodigd te worden op basis van objectieve criteria.

Veel gemeenten zijn bezig om systemen te ontwikkelen om dit keuzevraagstuk nader uit te werken. Belangrijk aspect hierbij is de Past Performance ofwel de prestaties uit het verleden. Tegenwoordig worden ook tussentijdse metingen gehouden in de vorm van een Present Performance. Reden om een nadere term te gebruiken namelijk Prestatiemeten. 

Het juridisch kader wordt neergezet door gastspreker mr. Tom van Helmond (aanbestedingsadvocaat). De praktijk wordt gepresenteerd door vertegenwoordigers van de gemeente Rotterdam en de gemeente Apeldoorn. 

Voor meer informatie www.winadvies.nl.

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link