Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Meet & Greet Inkopenvoor

6 april 2017
Location
Den Haag

Inkopenvoor moet je ervaren!

Ben jij op zoek naar een baan, een nieuwe uitdaging in de inkoop of gewoon nieuwsgierig naar onze snelle organisatie? En wil je een kijkje nemen achter de schermen bij Inkopenvoor? Dat kan!

Inkopenvoor organiseert op donderdag 6 april 2017 een Meet & Greet in Den Haag. Tijdens deze gezellige borrel kun je kennis maken met het team. Inkoop is een prachtig vak en daar praten we graag met jou over onder het genot van een hapje en een drankje. Geen gelikte en lange presentaties, maar gewoon informele gesprekjes. Zo kan je het beste ervaren wie wij zijn en wat we doen. Natuurlijk ook andersom kunnen wij leren wie jij bent en hoe en waar jij jezelf graag in zou willen ontwikkelen de komende jaren.

Wij zijn een jonge en ambitieuze inkoopdienstverlener, die barst van de energie. Met, zo geloven wij, een nieuwe, unieke dienstverlening. Onze ambitie is om binnen 3 jaar naar circa 50 medewerkers te groeien. Wij zijn geïnteresseerd in jou en willen graag met je in contact komen. Wij hopen dat jij ook meer over ons te weten wilt komen.

De Meet & Greet vindt plaats in grandcafé de Haagsche Wens. Graag vernemen wij van jou of je op donderdag 6 april tussen 16:30 uur tot 19:00 uur aanwezig bent. Geef je op door een e-mail te sturen naar [email protected]. Ook zonder aanmelding ben je uiteraard van harte welkom!

Wij hebben er zin in, jij ook?

Facts
Datum: donderdag 6 april
Tijdstip: 16:30 – 19:00
Locatie: Grandcafé de Haagsche Wens
Adres: Leeghwaterkade 30-32, 2521 DZ Den Haag
(Nabij station Den Haag HS en de Haagse Hogeschool)

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link