Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Meet & Greet Inkopenvoor

26 mei 2016
Location
NTB

Inkopenvoor organiseert een Meet & Greet in Rotterdam op donderdag 26 mei. Inkopenvoor is een jonge en ambitieuze inkoopdienstverlener die barst van de energie. Onze ambitie is om binnen 3 jaar naar circa 50 medewerkers te groeien. Wij zijn geïnteresseerd in jou en willen graag met je in contact komen. Wij hopen dat jij ook meer over ons te weten wilt komen.

Tijdens de Meet & Greet geven we een ‘kijkje achter de schermen’ bij Inkopenvoor. Zo kun je kennis maken met onze snel groeiende organisatie en zelf ervaren wie en wat we zijn. Dat doen we onder het genot van een drankje en een hapje. Geen gelikte en lange presentaties, maar gewoon informele gesprekjes. Zo kun je wie we zijn en wat we doen het beste ervaren. En andersom, zo kunnen wij ook leren wie jij bent en hoe en waar jij je graag zou willen ontwikkelen de komende jaren.

Graag komen we in contact met junior, medior en senior inkopers. Op zoek naar een baan, een nieuwe uitdaging? Of heb je een leuke baan, maar toch nieuwsgierig naar onze snel groeiende organisatie? Laat je informeren over de mogelijkheden die we hebben en zorg dat je aan het stuur komt van je eigen ontwikkeling.

De exacte locatie zullen wij op korte termijn bekendmaken. Graag vernemen wij van jou of je op 26 mei tussen 16:30 uur tot 19:30 uur aanwezig bent. Geef je op door een mail te sturen naar diederik.bauw@inkopenvoor.nl. Wij hebben er zin in, jij ook?

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres