Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Meet Motive Pizza Party

24 mei 2022
Location
Amstelveen

Op dinsdag 24 mei 2022 organiseren wij Meet Motive Pizza Party voor alle studenten die na hun afstuderen op zoek zijn naar het inkooptraineeship van Nederland: het Motive Procurement Management Program. Dit unieke tweejarig traineeship biedt de mogelijkheid om ervaring op te doen bij verschillende opdrachtgevers in verschillende branches. Daarnaast worden Motivators intensief begeleid op zowel inhoudelijk als persoonlijk vlak.

Ben jij nu aan het afstuderen, heb je interesse in inkoop & wil jij meer weten over het Motive Procurement Management Program? Kom dan naar onze Meet Motive Pizza Party. Onder het genot van een lekkere pizza zullen verschillende Motivators en oud Motivators aan het woord komen waarbij zij hun ervaringen delen.

Omdat wij het duurzaamste bureau van Nederland zijn krijgt iedereen die aanwezig is op de Meet Motive Pizza Party een eigen boom in ons lokaalCOmpensatiebos.

Weten wat je kunt verwachten in het Motive Procurement Management Program? Kijk dan op onze website of lees de vacature! Onder de eerste 5 starters verloten we een stedentrip voor 2 personen!
Het programma in het kort:

16:00-17:00 Inloop en ontvangst
17:00-18:00 Introductie en een inkijkje in het leven van een Motivator
18:00-19:00 Pizza Party met Q&A

Meld je nu gratis aan en maak kans op een WE GIFTCARD!

Aanmelden:
https://werkenbijadjust.nl/nieuws/meet-motive-pizza-party/

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link