Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Mercell Meet over duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord inkopen

21 juni 2022
Location
Maarssen

Na het succes van vorig jaar, starten we deze zomer met wederom een evenement voor de gebruikerscommunity van Mercell Nederland!

Zet alvast in je agenda: Mercell Meet vindt plaats op dinsdag 21 juni 2022.

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord inkopen is de rode draad tijdens Mercell Meet. We staan stil bij de impact die jullie als procurement professionals kunnen maken.
In het laatste IPCC rapport werd inkoop namelijk expliciet benoemd als deel van de oplossing voor het klimaatprobleem. Een enorme kans voor de procurement community van Nederland! 
 
Uiteraard is er ook aandacht voor onze software, ervaringen van andere organisaties, uitgebreid netwerken, discussie en sluiten we af met een heerlijke barbecue aan het meer.

Er staat ons een enorme taak te wachten. In het laatste IPCC rapport werd inkoop benoemd als deel van de oplossing voor het klimaatprobleem.
Maar hoe kunnen we dat nu in de praktijk brengen als procurement professionals?

Naast duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord inkopen zullen we het tijdens Mercell Meet uiteraard ook hebben over onze software en toepassing daarvan bij diverse organisaties.

Met onder andere:

  • Teun van de Keuken
  • Gemeente Rotterdam
  • Rogier de Wilde – Inkoopadviseur, Rijkswaterstaat
  • Karin van IJsselmuide – Manager Maatschappelijk Programma’s, NEVI
  • Kristine van Steinvoorn – Lead Product Manager, Mercell
  • Peter Stolk – Initiatiefnemer, tonii community

Kortom, zowel voor procurement professionals bekend met Mercell als degene die geïnteresseerd zijn in een boeiend evenement over duurzaamheid, MVI en software een ontzettend interessant programma! Meld je nu aan via de website.

📆 Dinsdag 21 juni 2022 12:00 – 17:00
📍 Mercell Meet vindt plaats aan de rand van Utrecht, bij InnStyle in Maarssen.
🚌 We organiseren een pendeldienst vanaf Utrecht Centraal voor de reizigers met OV. 

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link