Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Middagseminar - een half jaar AVG en de gevolgen voor inhuur van personeel

22 november 2018
Location
Driebergen-Rijsenburg

Wat zijn de gevolgen van de nieuwe privacy wetgeving (AVG) voor de inhuur van personeel?

Ik nodig u graag uit voor het middagseminar over de privacy wetgeving (AVG) en de gevolgen voor inhuur van personeel op 22 november in Buitenplaats Sparrendaal, Driebergen.

Op 25 mei 2018 heeft de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) de Privacy Wetgeving vervangen. Ook gegevens van uw tijdelijk personeel vallen onder deze nieuwe wetgeving. En die gegevens liggen werkelijk overal! In de email of in Outlook, op het netwerk, op lokale schijven en usb-sticks… Wat moet u doen? Wat kunt u verwachten van een broker of MSP? Wie is verantwoordelijk? Wat zijn de risico’s? En als u het voor elkaar heeft, kunt u dan gecertificeerd worden? Onder voorzitterschap van Joanne Littooij zullen de aanwezige deelnemers en experts maximaal tot interactie komen. U kunt zich aanmelden via deze link. Voor u zijn aan dit seminar geen kosten verbonden.

Met vriendelijke groet,

Wim Nieland

Na afloop van dit ochtendseminar:

  • Bent u op de hoogte van de wijzigingen in de wet en wat de wetgever hiermee bedoelt.
  • Heeft u een concreet stappenplan hoe u uw inhuurproces voorbereidt op de nieuwe wet.
  • Zijn uw vragen over de AVG beantwoord.
  • Bent u uitgenodigd voor een collegiale borrel na afloop (met Neerlands beste bitterbal).

Locaties
Buitenplaats Sparrendaal
Hoofdstraat 89
3971 KE Driebergen-Rijsenburg

Voor wie?
Organisaties die voor meer dan EUR 2 miljoen extern personeel inhuren per jaar. Meer specifiek van deze organisaties de volgende functionarissen:

  • Directies
  • Privacy Officers
  • Verantwoordelijken of seniors in HR, Recruitment, Inkoop en Legal
  • Inhurende managers

Programma
13.00 uur Inloop
13.30 uur Ontvangst & Opening door Joanne Littooij
13.40 uur Algemene Verordening Gegevensbescherming: waarom, en wat betekent dit voor het inhuren van tijdelijk personeel door Pellicaan Advocaten mr Xander Alders
14.40 uur Overzicht stand van zaken AVG certificeringen. Hoe AVG compliance uw organisatie positief kan onderscheiden binnen uw sector. Ed Ridderbeekx, Register IT auditor & Privacy Specialist
15.15 uur Pauze
15.30 uur De balans opmaken na een half jaar AVG. Wat is de stand op het gebied van inkoop? Do’s, Dont’s en Best Practices. AevesBenefit. Mr. Dieuwertje Koesen, sr Aanbestedingsjurist
16.00 uur Borging AVG in een Vendor Management Systeem. Netive Chris Neddermeijer
16.20 uur Een AVG compliant inhuurproces: wat mag u verwachten van een MSP? Staffing MS Paul Oldenburg
16.45 uur Paneldiscussie
17.00 uur Verzorgde borrel tot 18.00 uur

Aanmelden
Geheel gratis aanmelden voor dit event? Klik hier.

Organiserende Bedrijven
Staffing Management Services is de grootste onafhankelijke managed service provider in Nederland: de professionele dienstverlener die voor haar klanten in bedrijfsleven, overheid, zorg en onderwijs het complete inhuurproces van flexibele arbeid organiseert, regisseert, faciliteert en uitvoert. Het kantoor is gevestigd in Rotterdam.

AevesBenefit is hét inkoopadviesbureau voor Advies, Werving & Selectie en Detachering. Alleen het beste voor onze klanten vinden wij goed genoeg. We willen vooroplopen en de drijvende kracht zijn van ontwikkelingen in de inkoopmarkt. Met onze professionals, partners en klanten vormen we het kloppend hart van ons vakgebied.

Nétive is de enige volledig onafhankelijke VMS (Vendor Management Systeem) aanbieder in Nederland. De organisatie richt zich op het maken van software om alle facetten van het werven, selecteren, contracteren en beheren van vaste en tijdelijke medewerkers te ondersteunen. Van behoeftestelling tot en met facturering. Het VMS van Nétive is ontwikkeld op de nieuwste en beste cloud-technologie van Salesforce. Het kantoor is gevestigd in Rijswijk.

Pellicaan Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor met vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Utrecht met als belangrijkste aandachtsgebieden ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Pellicaan Advocaten werkt regelmatig samen met Mazars en is op dezelfde locaties gehuisvest. Naast kennis van het recht waar onze cliënten (ondernemingen, not for profit organisaties en dga’s) mee geconfronteerd worden, hebben wij ook specifieke kennis van diverse deelgebieden (zoals privacy). Ons doel is zaken helder te hebben en een oplossing te kunnen bieden, voordat een geschil kan ontstaan. Ook als dat geschil wel ontstaat, staan we uiteraard voor u klaar.

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link