Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

MVI Congres 2020 (digitaal)

8 december 2020
Location

PIANOo en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) organiseren mede namens de ministeries van BZKBZEZK en SZW het 5e Maatschappelijk Verantwoord Inkopen (MVI) Congres. Het jaarlijkse congres biedt de mogelijkheid te netwerken, te leren van best practices en nieuwe kennis op te doen; een interessant en inspirerend programma voor overheidsprofessionals die betrokken zijn bij maatschappelijk verantwoord inkopen.

Met maatschappelijk verantwoord inkopen kunnen meters worden gemaakt in het versnellen van een aantal belangrijke maatschappelijke transities; onder meer naar een circulaire en klimaatneutrale economie en inclusieve samenleving. Met het MVI Congres jagen we het maatschappelijk verantwoord inkopen aan, zodat dit de nieuwe standaard wordt.

Voor wie

Het MVI Congres richt zich op publieke betrokkenen bij het inkoopproces. We ondersteunen koplopers. We bieden middenvelders de mogelijkheid te leren van de koplopers. En voor de nieuwkomers brengen we informatie en kennis op een laagdrempelige manier onder de aandacht.

Programma

We ontmoeten elkaar dit jaar niet live maar digitaal. Het programma is verspreid over 3 dagen in een ochtend, einde van de ochtend/begin van de middag en einde van de middag. Tijdens deze 3 dagen vinden ook regionale sessies plaats. Specifiek om de regionale verbindingen te versterken op het gebied van maatschappelijk verantwoord inkopen. Tijdens het congres wordt de KoopWijsPrijs 2020 uitgereikt aan een inkoopproject dat vooruitstrevend is als het gaat om maatschappelijk verantwoord inkopen.

Mogelijkheid tot aanmelden, updates en details van sessies, sprekers en onderwerpen volgen nog.

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres