Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Nationaal Congres Aanbesteden en Contracteren

21 april 2016
Location
Utrecht

Een nieuw congres voor professionals die een rol hebben bij het inkopen/aanbesteden en uitvoeren van werken in de gww. CROW organiseert op 21 april 2016 een nieuw kennisevenement: het Nationaal Congres Aanbesteden en Contracteren.

De dag staat in het teken van netwerken, agenderen, debatteren en bruggen slaan tussen werkvelden, organisaties en personen. In de ochtend een plenair programma met het Nationale Aanbestedingsdebat, een gesprek over het grootste infrastructurele project in de geschiedenis van Den Haag en Maarten van der Weijden over niet harder, maar slimmer werken. In de middag keuze uit diverse parallelsessies, onderverdeeld in twee thema’s: Professioneel Aanbesteden en Modern Contracteren en Projectmanagement.

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link