Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte 2020

26 november 2020

Het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte 2020 op 26 november is dé online kennis- en ontmoetingsplek voor professionals die werkzaam zijn in het beheer en onderhoud van de openbare ruimte. ‘Transitieopgaven: van ambitie naar uitvoering, en hoe dan?’ is het thema van dit jaar. Wil je netwerken, mee discussiëren, geïnspireerd raken en nieuwe kennis opdoen? Dan is dit online congres echt iets voor jou! Wij ontmoeten je graag de 26e van november online!

Transitieopgaven: van ambitie naar uitvoering, en hoe dan?

Ambities genoeg. Van klimaatadaptatie, circulariteit en duurzaamheid tot energietransitie. Ontwikkelingen die grote invloed hebben op het gebruik en de inrichting van onze leefomgeving. Maar hoe vertaal je deze grote transitieopgaven naar de uiteindelijke uitvoering? Dat staat centraal in de 2020-editie van het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte.

Sprekers, ervaringsdeskundigen en vakgenoten nemen je tijdens het online congres op donderdag 26 november middels inspirerende praktijkvoorbeelden mee in de vertaalslag van een visie naar een ambitie en hoe je deze vertaalt naar de daadwerkelijke uitvoering.

Programma

13.00 Online inloop
13.30 Welkom door de dagvoorzitters Harro Verhoeven & Ineke Westerbroek
13.40 Keynote Maria van der Heijden (MVO Nederland)
  “Er is meer lef nodig voor duurzame transitie”
14.00 Ronde tafelgesprek over transitieopgaven
14.30 Tijd om te netwerken
15.00 Deelsessies in twee rondes
16.15 Gastgemeente 2021
16.25 Kennisquiz in samenwerking met Managing Public Space
17.00 Afsluiting

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link