National Tender Day

22 november 2023
 Utrecht

National Tender Day – het jaarlijkse evenement voor de Overheid en het Bedrijfsleven

Het grootste en meest inspirerende event op het gebied van aanbestedingen komt er weer aan. De National Tender Day vindt dit jaar plaats op woensdag 22 november 2023.

Om overheden en ondernemers samen te brengen en te leren van elkaar organiseert Aanbestedingskalender dit jaar voor de zevende keer de National Tender Day! Een bijeenkomst met inspirerende sprekers en parallelsessies. U zult antwoorden krijgen, maar ook geïnspireerd worden door nieuwe onderwerpen en besproken zaken.

Het thema van dit jaar is bekend: hoe beslechten we de kloof tussen de overheid en het bedrijfsleven? Deze dag wordt in goede banen geleidt door Michiel Vos. Als jurist en journalist is hij niet bang om kritische vragen te stellen en taboes te doorbreken.

Bedrijven en overheden hebben andere doelstellingen, maar komen samen bij aanbestedingen. Ze hebben verschillende werkwijzen en manieren van communiceren. Het goed van elkaar weten wat de knelpunten zijn is dan ook essentieel voor een succesvol aanbestedingsproces.

Al meer dan 800 deelnemers gingen u voor
Tijdens de eerste zes edities van de National Tender Day mochten we al meer dan 800 inschrijvers en inkopers/aanbesteders begroeten. Ook tijdens deze zevende editie krijgt u weer veel praktische tips en handige adviezen die u direct kunt gebruiken om effectiever te worden bij aanbestedingen. Ook dit jaar vindt de National Tender Day plaats bij Hotel Van der Valk in Utrecht.

Aanmelden kan via https://nationaltenderday.nl/

Informatie over event

Ook interessant

Convenant Schoon en Emissieloos Bouwen

Convenant Schoon en Emissieloos Bouwen

Duurzame inkoopketen met manifest

Duurzame inkoopketen met manifest

Rekenmethode voor duurzaamheidsinspanningen

Rekenmethode voor duurzaamheidsinspanningen