Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

National Tender Day 2021

1 december 2021
Location
Utrecht

Het grootste en meest inspirerende event op het gebied van aanbestedingen komt er weer aan. De National Tender Day 2021. Het thema van dit jaar is ‘Inkopen en inschrijven met Impact – tips en tricks!’. Bedrijven en overheden hebben andere doelstellingen, maar komen samen bij aanbestedingen. Ze hebben verschillende werkwijzen en manieren van communiceren. Een goed aanbestedingsproces is daarom van belang en het goed van elkaar weten wat de knelpunten zijn is daarbij essentieel. Om overheden en ondernemers samen te brengen en te leren van elkaar organiseert Aanbestedingskalender dit jaar voor de vijfde keer de National Tender Day. Een netwerkbijeenkomst met inspirerende sprekers en workshops.

Nieuw dit jaar is dat u kunt deelnemen bij Van der Valk in Utrecht, maar ook thuis of op kantoor via een online verbinding. U kunt na de National Tender Day alle sessies nog een keer bekijken (bestel daarvoor de replaymogelijkheid die wij bieden), want alles wordt opgenomen! Ook de parallelsessies die u live niet kunt zien.

Voor wie?

Uitdagend programma voor opdrachtgevers/inkopers en inschrijvers/het bedrijfsleven.

Programma

Thema 2021 – Inkopen en Inschrijven met Impact.

Na de plenaire sessies neemt u deel aan 3 van in totaal 9 parallelsessies om uw kennis te verdiepen over onderwerpen die u aanspreken. Ook dit jaar weer speciaal sessies voor inkopers/opdrachtgevers en voor ondernemers/inschrijvers. Tijdens deze sessies vertellen de sprekers u exact wat goed ging bij hun aanbestedingen – en wat fout liep. Een betere leerschool is er niet. Uiteraard kunt u uw vragen stellen en leert u van elkaars vragen en de antwoorden van de sprekers.

Deze en vele andere onderwerpen komen aan bod:

  • Voor en na Corona – is het aanbestedingslandschap veranderd?
  • Inkopen met impact en inschrijven met impact
  • Jurisprudentie en aanbestedingsrecht
  • Inkopen van innovaties
  • Duurzame doelen
  • Schrijven van tenderteksten

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link