Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

National Tender Day 2022

30 november 2022
Location
Utrecht

National Tender Day – het jaarlijkse netwerkevenement voor de Overheid en het Bedrijfsleven! Het grootste en meest inspirerende event op het gebied van aanbestedingen komt er weer aan.

Bedrijven en overheden hebben andere doelstellingen, maar komen samen bij aanbestedingen. Ze hebben verschillende werkwijzen en manieren van communiceren. Een goed aanbestedingsproces is daarom van belang en het goed van elkaar weten wat de knelpunten zijn is daarbij essentieel. Om overheden en ondernemers samen te brengen en te leren van elkaar organiseert Aanbestedingskalender dit jaar voor de vijfde keer de National Tender Day! Een bijeenkomst met inspirerende sprekers en workshops.

Al meer dan 700 deelnemers gingen u voor

Tijdens de eerste vijf edities van de National Tender Day mochten we al meer dan 775 inschrijvers en aanbesteders begroeten. Ook tijdens deze zesde editie krijgt u weer veel praktische tips en handige adviezen die u direct kunt gebruiken om effectiever te worden bij aanbestedingen. Na het succes vorig jaar kunt u ook in 2022 deelnemen bij Van der Valk in Utrecht, maar ook thuis of op kantoor via een online verbinding. U kunt na de National Tender Day alle sessies nog een keer bekijken, mits u daarvoor de replays erbij besteld, want alles wordt dus meteen opgenomen! Óók de parallelsessies die u live niet kunt zien, omdat u een andere sessie volgt.

 

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres