Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Nevi CPD 2e Lustrumfeest “Inkoop power, dat ben je zelf”, Personal Alignment

9 oktober 2014
Location
Ophemert

CPD bestaat 10 jaar. Tijd voor het 2de Lustrumcongres “Inkoop power, dat ben je zelf”.
CPD heeft de afgelopen jaren veel aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling van de senior inkoopprofessionals. Tijdens het 2de Lustrumcongres gaan we het hebben over personal alignment: welke mindsetting helpt je om purchasing & supply management binnen je eigen organisatie te ontwikkelen en op de kaart te zetten! Onze gastsprekers staan garant voor nieuwe inzichten en “bakken” inspiratie.
Wij vieren het 2de lustrum van CPD op de prachtige locatie van Kasteel Ophemert en sluiten af met een walking diner. Iedere deelnemer ontvangt natuurlijk na afloop het 2de lustrumboek als aandenken, maar vooral om niet alleen te luisteren maar vooral te gaan doen.
Spreker Jaspar Roos:
Alignment?
Wat kunt u er mee? Van de meeste technologietrends zult u wel op de hoogte zijn als u de krant leest. De straat gebruik ik om beide kanten van het verhaal te begrijpen. Dat waar trends elkaar bevechten, bijvoorbeeld rondom big data en privacy, trekt mijn interesse. In tegenstellingen ontstaan namelijk nieuwe verbindingen voor innovatie. Met personal alignment streef je naar congruentie en authenticiteit. Het gaat er niet alleen om “wat” je doet, maar ook om “hoe” je het doet en de wijze waarop anderen zich hiermee verbinden.
Zie ook fimpje met oproep van Jaspar Roos op de Nevi CPD website.
Spreker Remco Claassen:
Inkoop is HART werken!
Wat is het geheim achter langdurig en wederzijds voordelig zaken doen? Hoe groot is de impact van authenticiteit op het gunningsproces? Welke leiderschapswetten liggen aan de basis van de meest succesvolle inkopers? Steeds meer beroepsgroepen komen erachter, soms de door schade en schande, dat enkel vakkennis en kunde niet meer toereikend zijn voor effectief zakendoen. Advocaten, medici, bankiers en zelfs een enkele notaris ontdekken de kracht en noodzaak van ’soft-skills’. Ware professionals in de 21e eeuw gebruiken zowel hoofd als hart in hun werk- én privéleven.
CPD-ers zijn geen bonnenmeppers, zij verstaan de kunst van het manipu-Helpen!
Raak alvast geïnspireerd door dit filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=nHrEfSAyozs

Aanmelden via Nevi https://www.nevi.nl/events/nevi-cpd/14cpd10/nevi-cpd-lustrumfeest-personal-alignment

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link