Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

NEVI Inkoopdag 2017: Digitale transformatie

22 juni 2017
Location
Nieuwegein

Over de hele wereld staan inkoopprofessionals op de drempel van een nieuw tijdperk. Het oude paradigma van kostenreductie en kostenefficiëntie gaat ten einde. Nieuwe en revolutionaire concepten spinnen uit de waanzinnige technologische sprongen van onze tijd; vooral in de digitale transformatie. Informatisering en toegang tot bigdata ontstaan voor inkopers grote kansen, maar ook ernstige bedreigingen. Tijdens de NEVI Inkoopdag leren inkopers hier meer over d.m.v. diverse interessante keynotes en interactieve deelsessies.

Dit jaarlijkse vakcongres is het ontmoetingsevent voor inkopers. Actualiteiten worden besproken, kennis wordt gedeeld en daarnaast is het congres voor de doelgroep de ideale gelegenheid om bij te praten.

Meer informatie of aanmelden? Klik dan hier

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link