Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

NEVI Kring Zuid Nieuwjaarsborrel

22 januari 2018

Laat je inspireren door één van de beroemdste meubelontwerpers in de wereld: Piet Hein Eek. Een kijkje in de keuken met een persoonlijke rondleiding door Piet Hein Eek zelf en een presentatie over de inkoop van de materialen. Daarna genieten we in zijn restaurant in een bijzondere ambiance van “Shared Dining” en ook nog een socialmedia verrassing!

Een van de beroemdste meubelontwerpers van de wereld komt gewoon uit ons kleine kikkerlandje.

Piet Hein Eek is een gigant op het gebied van sloophouten meubels, metalen woonitems en keramiek. Hij leid je rond in de oude Philips fabriek in Eindhoven die hij heeft omgebouwd tot werkplaats, winkel, galerie en restaurant.

Bij de ontwerpen van Piet Hein Eek zijn de materialen, de techniek en de organisatie de bepalende factoren. Eigenlijk gebruikt hij in zijn ontwerpen allerlei materialen en vindt hij het belangrijk dat de materialen tot zijn recht moeten komen tijdens de verwerking er van. De combinatie van ongewoon materiaalgebruik en minder gebruikelijke maar eenvoudige productieprocessen zijn de rode draad door zijn werk geworden.

En hoe gaat dan het inkopen bij Piet Hein Eek? Ook daar hoor je meer over.

Vast een voorproefje vind je op: https://pietheineek.nl/blog

En je ontvangt van NEVI Kring Zuid ook nog een bijzondere socialmedia verrassing. Wat dat is blijft nog even geheim.

Meer informatie of inschrijven voor dit evenement? Klik dan hier

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link