Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

NEVI-PIANOo congres 2016: Inkooponomie

2 juni 2016
Location
2011 HH Haarlem
Op 2 juni 2016 vindt in Haarlem het jaarlijkse NEVI-PIANOo congres plaats. Voor de vierde editie van het NEVI-PIANOo congres lanceren NEVI en PIANOo een nieuw woord: inkooponomie. Inkooponomie staat symbool voor de belangrijkste ontwikkeling in ons vak: de omslag van een juridische naar een economische focus binnen publieke inkoop.

Diepgaande kennis van markten, bedrijven en producten is onontbeerlijk voor een goede uitvraag en een goed resultaat: de beste spullen voor de beste prijs. Regelgeving hoeft daarbij niet in de weg te staan. De aangepaste Aanbestedingswet 2012 biedt meer ruimte voor dialoog met de markt. Bijvoorbeeld door het verbreden van de mogelijkheden om te onderhandelen met leveranciers. Maar ook ambities op het gebied van duurzaamheid en innovatie krijgen meer kans.

Deze verandering van focus, de aangepaste aanbestedingswet en de laatste ontwikkelingen in ons vak staan centraal tijdens het NEVI-PIANOo congres op donderdag 2 juni 2016, Philharmonie te Haarlem.

Wat kunt u verwachten?

Een plenair programma onder leiding van Boris van der Ham over de verandering van het inkoopvak met onder andere Mark Dierikx, directeur-generaal voor Energie, Telecom en Mededinging (EZ).

En verder:

 • 4 keynote sessies
  – NEVI-hoogleraar Inkoopmanagement aan de TUe Prof. dr. Arjan van Weele over de ontwikkelingen binnen professioneel inkopen
  – Directeur PIANOo Wouter Stolwijk over de economie van inkoop
  – Wethouder Jeroen Olthof en Duco Stuurman over de ontwikkelingen van inkoop in het sociaal domein in gemeente Zaanstad
  – De Oostenrijkse aankoopcentrale BBG over het succesverhaal van Europese aankoopcentrales (Engels)
 • 36 deelsessies op verschillende niveaus
 • 4 sessierondes
 • Bedrijvenexpo
 • Talrijke netwerkmogelijkheden

Volledige programma en inschrijven nevi-pianoocongres.nl.

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link