Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

NEVI zeilevent en BBQ

28 juni 2018
Location
Kaag

NEVI Kring NoordWest en Kring ZuidWest nodigen jou uit voor een bijzonder zeilevent in de Kagerplassen. Onder leiding en toezicht van leraren lichamelijke opvoeding en opleiders van het CWO (commissie watersport opleidingen) leer je de fijne kneepjes van het zeilen. Dit evenement is geschikt voor zowel de ervaren als de onervaren zeiler. Na de activiteiten wordt er een heerlijke BBQ geserveerd.

Programma:
16:00 – 16:30 uur
Ontvangst met een drankje bij Zeilschool De Kaag

16:30 – 17:30 uur
Poule A: wedstrijden in valken
Poule B: aanmoedigen vanuit de sloepen

17:30 – 17:45 uur
wissel

17:45 – 18:45 uur
Poule B: wedstrijden in valken
Poule A: aanmoedigen vanuit de sloepen

18:45 – 19:15 uur
Finale wedstrijd beste boten uit poule A & B

19:15 – 19:30 uur
Prijsuitreiking

19:30 – 21:30 uur
Luxe barbecue

Dit is op en top een netwerkevent, dat vorig jaar snel volraakte.  Om verzekerd te zijn van een plekje is tijdig inschrijven daarom noodzakelijk. Klik hier om je in te schrijven. Klik hier voor meer informatie over het evenement en parkeermogelijkheden. 

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link