Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

NEVI Zorgcongres 2015

5 februari 2015
Location
Egmond aan zee

Op 5 en 6 februari 2015 zal het jaarlijkse tweedaagse NEVI Zorgcongres plaatsvinden.

 Steeds duidelijker is te zien dat de vanzelfsprekendheid van goede zorg aan forse verschuiving onderhevig is. Welke zorg is beschikbaar, door wie mag en kan die worden gegeven, hoe wordt dat geregeld en betaald en welke rol spelen alle stakeholders in de zorg in deze hele transitie naar een nieuwe vanzelfsprekendheid. Waarin ook de verantwoordelijkheid van de zorgconsument een andere zal zijn. Duidelijk is nu reeds dat de inzetbaarheid en de verantwoordelijkheden van alle stakeholders in hun samenwerking met elkaar, fors zullen verschuiven. Who Cares? Welnee, laten we daar eens over praten. Hoe zal dat alles eruit gaan zien over 10 jaar.

Prijs excl. btw
Leden NEVI : € 295,00
Niet leden NEVI : € 495,00

Prijs is voor tweedaags congres incl. diner en overnachting.

Klik hier voor meer informatie

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link