Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

NEVI Zorgcongres 2019

7 februari 2019
Location
Oegstgeest

Let’s get Digital! Gaan Robots voor ons inkopen?
Digitalisering in de zorg is niets nieuws, maar niet eerder kwam verdere digitalisering in zo’n golf op ons af als nu. Artificial Intelligence, Robot Proces Automation en Blockchain, de kreten vliegen ons om de oren. En dan gaat het niet alleen om e-Health apps voor de zorg, ook de afdeling Inkoop krijgt legio nieuwe kansen met deze nieuwe technologieën.

Slimme ICT-oplossingen moeten de zelfredzaamheid en het welzijn van patiënten en ouderen bevorderen. Big data kan de bedrijfsprocessen verbeteren en de kwaliteit van zorg vergroten. Natuurlijk is de rol voor inkoop om de organisatie aan de juiste leveranciers te koppelen. Maar ICT is complex en de machtspositie die techgiganten hebben neemt alsmaar toe. Hoe gaan wij daarmee om?

De werkgroep is druk bezig met het programma van het tweede lustrum en daarom tweedaagse congres. Wel is al bekend dat Wim Daniëls (schrijver, taalkundige en taalvirtuoos) dagvoorzitter zal zijn. 

Keynotes
Daan Dohmen, founder van FocusCura en Luscii en Lid Raad voor Volksgezondheid en Samenleving, zal de eerste dag aftrappen onder de titel “The sixth sense”. In zijn keynote laat Daan op een inspirerende manier zien hoe de zorgwereld gaat veranderen en hoe je als Inkoper daarmee met hele nieuwe vragen wordt geconfronteerd.

De tweede dag staat Hyleco Nauta, Director eHealth Innovation bij Universitair Medisch Centrum Utrecht, op het programma met “Peronaliseren van de zorg met eHealth en Data Analytics”. De ervaringen van het UMC met deze nieuwe manier van werken, succesfactoren en belangrijke randvoorwaarden zullen besproken worden in de presentatie.

In drie parallelronden zal ingezoomd worden op de praktijk met bij de keynotes aansluitende sessies. En natuurlijk is er veel ruimte om te netwerken, zoals tijdens het dinerbuffet op donderdag!

Meer informatie over dit event vind je hier. Aanmelden kan via onderstaande link.

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link