Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

De nieuwe Aanbestedingswet: ervaringen, kansen en knelpunten

2 oktober 2013
Location
‘s-Hertogenbosch

Sinds 1 april 2013 is de nieuwe Aanbestedingswet van kracht. Deze wet geldt voor zowel (semi)overheidsorganisaties als nutsbedrijven (speciale sector) die bouw-, leverings- en dienstverleningsopdrachten aanbesteden. Het nieuwe aanbestedingsregime betekent onder meer dat opdrachten in beginsel niet meer mogen worden samengevoegd, eisen, voorwaarden en criteria proportioneel moeten zijn en afwijkingen van de Gids Proportionaliteit goed gemotiveerd moeten zijn.

Wat zijn de eerste ervaringen met de Aanbestedingswet? Worden de beoogde doelstellingen gerealiseerd? En hoe ontwikkelt zich de klachtafhandeling onder de Aanbestedingswet?

Tijdens deze kennis-sessie worden op praktische wijze de belangrijkste aspecten van de nieuwe Aanbestedingswet behandeld. Aan de hand van een combinatie van theorie en praktijkcasussen wordt u wegwijs gemaakt in de materie. Er zal veel ruimte zijn voor discussie om onderlinge leermomenten en vraagstukken uit de praktijk met elkaar te delen.

De Kennis-sessie wordt gegeven door mr. Chantal Bartels en mr. Leopold Sueters van Bartels Sueters Aanbestedingsadvocaten. Beiden gedegen vakspecialisten en ervaren trainers.

Meer informatie op www.aanbestedingsacademie.nl

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link